• تاریخ : ۲۱ام خرداد ۱۳۹۶
  • موضوع : مجله

 

 

 

 

 

 

 

 

کاهوی چینی یک عدد
پیازچه خرد انجام گرفته ۱۰ عدد
سیر رنده انجام گرفته یک بوته
فلفل قرمز تند دو قاشق غذاخوری
سرکه یک پیمانه
نمک یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:   

کیم‌چی نوعی ترشی هست که آقام کشور کره به آن علاقه فراوانی دارند و با هر غذایی حتی شیرینی آن را می‌خورند و انواع مختلف دارد مانند کیم‌چی ترب، کیم‌چی پیازچه و حتی کیم‌چی ماهی. من کیم‌چی پیازچه را به شما عزیزان تعلیم می‌دهم.

کاهوها را شسته و خرد می‌کنیم و به مدت ۲۴ ساعت در آب نمک قرار می‌دهیم. بعد آنها را داخل آبکش می‌‌ریزیم تا آب آن کشیده شود. سپس کاهوها را در ظرف بزرگی می‌ریزیم پیازچه، سیر، فلفل، نمک و سرکه را به آن اضافه کـــرده نیکو مخلوط و بعد آن را داخل شیشه ریخته و مصرف می‌کنیم.

نکته:

کره‌ای‌ها از سرکه ماهی در کیم‌چی هستفاده می‌کنند اما من هم به علت ذائقه و هم به علت در دسترس بودن، سرکه معمولی را جایگزین کـــردم.

کیم‌چی ترب هم به همین روش تهیه می‌شود با این تفاوت که به جای پیازچه از ترب سفید یا سیاه هستفاده می‌کنند.

 

 

اشتراک در شبکه اجتماعی

گوگل پلاس فیسبوک تویتر لینکدین دیگ کلوب فیسنما