• تاریخ : ۲۳ام خرداد ۱۳۹۶
  • موضوع : مجله

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 تخم مرغ ۷ عدد 

شکر ۲ پیمانه 

روغن مایع ۲/۱ پیمانه 

وانیل ۳/۱ قاشق چایخوری 

گردوی خرد انجام گرفته و کشمش از هر کدام ۲/۱ پیمانه 

رنده ی پوست پرتغال ۱ قاشق مربا خوری 

آرد ۶۰۰ گرم 

 

شیرینی

طرز تهیه وافل

تخم مرغها را همراه با وانیل با همخانوم نیکو بخانومید تا تکمیلا غلیظ شود . پس از آن روغن مایع را اضافه کـــرده و کمی بخانومید.

سپس همخانوم را خاموش کـــرده شیر یا مهست را به آن بیافزایید و رنده ی پوست پرتغال و آرد الک انجام گرفته را کم کم اضافه کـــرده و بالیسک هم بخانومید.
هم چنین گردو و کشمش را اضافه کنید. در این صورت مایه آماده پخت هست.

در صورتی که شما قالب برقی این شیرینی را دارید آن راروشن کنید و با قلم مو کف قالب و درب آن را چرب کنید ،

همچنین یک ملاقه کوچک از مایه در وسط قالب ریخته و دو لبه ی قالب را روی هم قرار دهید و بگذاری شیرینی پخته و برشته شود.

آن گاه از قالب جدا کـــرده و بگذارید تا خنک شود.می توانید با خامه یا پودر قند و پسته آن را تزیین کنید .

اگر قالب برقی نداشتید نوع غیر برقی آن در فروشگاه های لوازم قنادی موجود هست.

قالب را روی حرارت داغ کـــرده و با قلم مو مواد داخل آن را چرب کنید.

سپس یک ملاقه ی متوسط از مایع را در وسط قالب ریخته و آرام دو کفه را ببندید و روی حرارت قرار دهید.گاهی نیز قالب را پشت و رو کنید.

در هنگام پخت می توانید به آرامی لای قالب را باز کـــرده و برشته انجام گرفتن شیرینی را ببینید

تایمی شیرینی پخته انجام گرفت ،در سینی قرار داده تا خنک شود و تزیین نمایید .

 

وافل

 

اشتراک در شبکه اجتماعی

گوگل پلاس فیسبوک تویتر لینکدین دیگ کلوب فیسنما