• تاریخ : ۱۲ام تیر ۱۳۹۶
  • موضوع : ریپور

برخی ترکیبات گیاهی نشان داده اند که توانایی پیشگیری از سرطان را دارند و سولفورفان یکی از آنها محسوب می شود.

اگر قصد جلوگیری از ابتلا به سرطان را دارید، یک اقدام باید در بالای فهرست فعالیت های شما قرار بگیرد: سم زدایی. انسان در هر گوشه ای – مبلمان خانه، پوشاک، غذا، آب، هوا – در معرض عوامل سرطان‌زا قرار دارد و بدن برای خلاص شدن از شر آنها به کمک نیاز دارد.

714498 471 مواد غذایی سم‌زدا که سرطان را مغلوب می‌کنند

به نقل گروه سلامت توما به نقل از “ایزی هلث آپشنز”، خوشبختانه، طریقه های طبیعی و امن بسیاری برای از بین بردن این بسته های سمی مضر وجود دارند. شما می توانید روزه‌داری یا دیگر طریقه های سم زدایی محبوب را مد نظر قرار دهید، که البته برخی از آنها شدید و پر هزینه هستند.

این در شرایطی اســت که می توان رژیم سم زدایی را ساده حفظ کرد و یک نصیحت آسان را دنبال کرد: به میزان زیاد سبزیجات چلیپایی مصرف کنید.

مطالعات جدید نشان داده اند که ترکیبی به نام سولفورفان که در سبزیجات چلیپایی یافت می شود، می تواند ژن سم زدایی بدن انسان را فعال کند و به بدن در خلاص شدن از سمومی که به شکل گیری سرطان منجر می شوند، کمک کند.

برخی ترکیبات گیاهی نشان داده اند که توانایی پیشگیری از سرطان را دارند و سولفورفان یکی از آنها محسوب می شود. مطالعات صورت گرفـــــته نشان داده اند که سولفورفان توانایی از بین بردن سلول های سرطانی به صورت انتخابی را دارد و توانایی آن در تغییر ژن ها به نحوی که سم زدایی را بهبود می بخشد بر مزایای آن افزوده اســت.

714499 491 مواد غذایی سم‌زدا که سرطان را مغلوب می‌کنند

ترکیب این دو توانایی، سولفورفان را به یک مبارز برتر در برابر سرطان تبدیل می کند. مطالعه آثار ضد سرطانی سولفورفان روی سلول های انسان، انسان و موش ها توسط پژوهشگران دانشگاه پیتزبورگ، نتایج زیر را در بر داشته اســت:

– سولفورفان ژن های مسئول سم زدایی عوامل سرطان‌زا هم در سلول های ســالم و هم در سلول های سرطانی گلو و دهان انسان را فعال می کند.

– افراد ســالم که عصاره حاوی سولفورفان را در دهان خود غرغره کرده بودند نیز به طور موثری این ژن های سم‌زدا را در سلول های دهان تحریک کرده بودند.

– موش های مستعد ابتلا به سرطان سر و گردن که سولفورفان دریافت کرده بودند، در مقایسه با موش هایی که به آنها سولفورفان داده نشده بود، تومورهای کمتری داشتند.

سولفورفان ترکیبی اســت که در سبزیجات چلیپایی مانند بروکلی، گل کلم، کلم، کلم کیل، بوک چوی، و جوانه بروکسل یافت می شود. در این میان، بروکلی و جوانه های بروکلی بهترین منبع برای سولفورفان هستند و از این رو، باید در صدر فهرست قرار بگیرند.

مکمل های سولفورفان نیز در بازار وجود دارند که پس از مشورت با پزشک خود می توانید از آنها اســتفاده کنید.

داغترین اخبار و رویداد های ایـــران و خارج
این مطلب در این ساعت از سایت توما در بخش خبری ارســال گردیده اســت
این بخش شامل خبر های ورزشی نیز میباشد
میتوانید خبر فوق را به اشراک بگذارید

نوشته مواد غذایی سم‌زدا که سرطان را مغلوب می‌کنند اولین بار در مجله آنلاین توما. پدیدار شد.

اشتراک در شبکه اجتماعی

گوگل پلاس فیسبوک تویتر لینکدین دیگ کلوب فیسنما