• تاریخ : ۲۶ام شهریور ۱۳۹۶
  • موضوع : مجله

زردآلو در بارداری/ زرد آلو خون ساز هست!/ تاثیر برگه زردآلو بر جنین


فواید و عوارض خوردن زردآلو برای خانومان باردار و جنین

اکثر پزشکان متخصص خانومان و زایمان به مادران باردار توصیه می کنند که میوه زردآلو را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهند. با این حال، زیاد حیاتی هست که این مادران، همه میوه ها را قبل از مصرف به درستی بشویند، تا انگل ها و باکتری های مضری که منجر به بروز بیماری های منتقله از غذاها مانند listerosis و توکسوپلاسموز می شود، به طور تکمیل از بین برود، زیرا بر اساس تحقیقات انجمن بارداری آمریکا و FDA، چنین بیماری هایی در بین خانومان حامله به وفور دیده می شود.


 مواد مغذی لازم در بارداری عبارتند از پروتئین ها، فولیک اسید، ید، کلسیم و آهن. برخی از این مواد مغذی در زردآلو وجود دارند.



زردآلو ماده ای مغذی در رژیم غذایی مادر هست. اما بهتر هست پیش از خوردن حتما آن را بشویید تا باکتری ها و مواد مضر که باعث بیماری هایی مانند لیستروسیس می شود از بین برود.

زردآلو مانند هلو، گیلاس و بادام هست. مطالعات نشان می دهد مصرف روزانه این ماده برای بدن معقول هست.


خاصیت خون سازی زرد آلو

یکی از خواص نیکو زرد آلو ، خاصیت خون سازی آن هست که به واسطه وجود عنصر آهن در ترکیب آن می باانجام گرفت. مساله خون سازی در بدن مادران باردار در زمان حاملگی ، زیاد حیاتی بوده و نیاز مادر حامله به خون در این زمان افزایش هست. زردآلو به دلیل داشتن آهن در ترکیب خود یکی از منابع تامین آهن در دوران آبستنی محسوب می شود. همانطور که در بالا هم اشاره انجام گرفت ، این موضوع مخصوصا در خانومان حامله ای که از روش تغذیه طبیعی در دوران بارداری بهره می برند زیاد حیاتی هست.


زرد آلو ضد یبوست و ملین هست

یکی از مشکلاتی که در دوران بارداری ممکن هست برای خانم های حامله پیش بیاید مساله یبوست بارداری هست. زرد آلو به دلیل ملین بودن و داشتن خاصیت ضد یبوست می تواند نقش مؤثری در کاهش و رفع یبوست دوران بارداری داشته باانجام گرفت.


نقش زرد آلو در هستخوان سازی جنین

زردآلو به دلیل داشتن کلسیم نقش مؤثری در هستخوان سازی جنین در دوران بارداری دارد و سبب جلوگیری از مشکلات هستخوانی از جمله نرمی هستخوان در جنین می گردد.


نقش زرد آلو در هوش جنین

زرد آلو به دلیل داشتن فسفر ، نقش حیاتیی در تتکمیل و رانجام گرفت سلول های مغزی و افزایش هوش جنین دارد.


کاهش فشار خون بارداری

زردآلو به دلیل داشتن پتاسیم در ترکیب خود ، در کنترل و کاهش فشار خون بارداری می تواند مؤثر باانجام گرفت.


فایده زردآلو برای رانجام گرفت سیستم عصبی جنین

زردآلو به دلیل داشتن ویتامین های گروه ب ، در رانجام گرفت و تتکمیل سیستم عصبی جنین خاصیت مؤثری می تواند داشته باانجام گرفت.


رفع اختلال در رانجام گرفت جنین

این میوه به دلیل داشتن ویتامین ث ، نقش مفیدی در رفع اختلال رانجام گرفت در جنین می تواند ایفا نماید.


خاصیت اشتها آوری زرد آلو

زرد آلو اشتها آور هست و این خاصیت سبب می شود در مادران بارداری که احتمالا دچار کاهش اشتها انجام گرفته اند یک عامل اشتها زا باانجام گرفت.


جلوگیری از اختلال در رانجام گرفت مغز جنین

میوه زردآلو به دلیل داشتن ویتامین آ ، تاثیر فراوانی در جلوگیری از اختلال در رانجام گرفت مغز جنین دارد. همچنین ویتامین آ برای رانجام گرفت و نمو دستگاه های مختلف بدن جنین از جمله چشم ، سیستم عصبی مرکزی ، هستخوان ها و شش ها لازم هست. اما توجه داشته باشید که مصرف زیاد و زیاد از حد این ویتامین نیکو نیست و ممکن هست سبب بروز ناهنجاری هایی در جنین و سایر مشکلات در دوران بارداری شود. از این رو در خوردن این میوه در زمان حاملگی ، حتما اعتدال را رعایت نمایید.


زردآلو تصفیه کننده خون هست

زرد آلو تصفیه کننده خون هست و این خاصیت آن سبب دفع مواد زائد و مضر خون در دوران بارداری انجام گرفته و از این رو هم به سلامت مادر باردار و هم به سلامت جنین در شکم مادر حامله کمک می کند. همچنین تصفیه و پاک سازی خون از مواد زائد در دلپذیر انجام گرفتن جنین مؤثر هست.


زردآلو خشک انجام گرفته در بارداری

زردآلو به عنوان داروی گیاهی در بارداری هستفاده می شود. در ادامه خواص آن ذکر انجام گرفته هست:

شیره درخت برای درمان ناباروری، اسپاسم و خونریزی معقول هست.

مصرف زردآلو در طول بارداری و شیردهی خواص زیادی دارد.

مطالعات نشان می دهد دانه زردآلو در بارداری نباید مصرف شود زیرا باعث نقص تولد می شود.

زردآلو معمولا خشک می شود و غنی از کلسیم، فولیک اسید، آهن و فیبر هست. این میوه خشک انتخابی نیکو برای کاهش اشتها می باانجام گرفت.


خطرات و مضرات خوردن زردآلو در بارداری

اگرچه زردآلو خواص زیادی دارد اما باید در مصرف آن دقت کنید. مصرف زیاد از حد هیچ چیزی نیکو نیست و عوارض جانبی به دنبال دارد.
مصرف زیاد از حد زردآلو بر سیستم عصبی تاثیر می گذارد و مشکلاتی در بارداری ایجاد می کند.

اگر زردآلو نرسیده بخورید مشکلات معده ایجاد می شود.

زردآلو غنی از دی اکسید سولفور هست که باعث واکنش های آلرژیک می شود. بنابراین اگر نسبت به سولفیت حساسیت دارید بهتر هست زردآلو نخورید.

هسته زردآلو حاوی ماده شیمیایی لاتریل هست که باعث ناآسودهی بدن می شود. بنابراین هسته زردآلو را خارج کنید.

مصرف زیاد از حد زردآلو باعث سردرد و سرگیجه در بارداری می شود.

زردآلویی که تلخ هست مقدار زیادی آمیگدالین، نوعی ماده سمی که از آمیگدالین گلیکوزید در هنگام هضم ترشح می شود، دارد. این اسیدها باعث هستفراغ و گرفتگی عضلات می شود. مقدار زیاد این اسید باعث فلج تنفسی می شود.


نکاتی در خصوص مصرف زردآلو در بارداری

زردآلو ارزش دارویی دارد. اگر یک تا سه بار در هفته زردآلو بخورید مشکلی ایجاد نمی شود.

در بارداری معمولا به مقدار یازده تا شانزده کلیوگرم افزایش وخانوم دارید. بنابراین سعی کنید در خوردن موادغذایی ملاحظه کنید.

برای اطمینان از سلامت خود پیش از مصرف هر ماده غذایی با پزشک خود مشورت کنید.

اشتراک در شبکه اجتماعی

گوگل پلاس فیسبوک تویتر لینکدین دیگ کلوب فیسنما