• تاریخ : ۲۷ام فروردین ۱۳۹۷
  • موضوع : مجله

خواص تربچه در دوران بارداری/ برگ تربچه در بارداری

ویتامین C موجود در برگ تربچه ۶ برابر ویتامینی هست که در ریشه وجود دارد. این گیاه حاوی کلسیم، پتاسیم، مس، اسید فولیک و آنتوسیانین (Anthocyanin) نوعی آنتی اکسیدان قوی هست… زیاده روی در خوردن ترب موجب دل پیچه می شود…


مصرف تربچه در بارداری به دلیل داشتن ویتامین c باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و برای رفع یبوست بارداری مفید هست و در درمان بیخوابی موثر هست و باعث گردش بهتر جریان خون و خونرسانی به جنین می شود.


 اسیدفولیک و کلسیم از دیگر مواد مغذی تربچه هستند.



تربچه از جمله سبزی‌هایی هست که هم ریشه و هم برگ آن دارای خواص فراوانی هست.

تربچه گیاهی هست یک ساله که ارتفاع ساقه آن تا یک متر می‌رسد . برگ ‌های آن پهن ، ناصاف ، کرک‌دار و با بریدگی‌های نامنظم هست.


گل‌های آن به رنگ سفید، زرد روشن، آبی روشن و بنفش هست که در انتهای شاخه ظاهر می‌شود.


تربچه های نقلی سرشار از آنتی اکسیدان هستند. نتایج پژوهش ها تلاش می کنند که مصرف منظم تربچه نقش حیاتیی در پیشگیری از بروز برخی سرطان ها مانند سرطان ریه، سرطان تخمدان و کلیه دارد. چون حاوی ترکیبات سولفوری بوده و شما را در برابر سرطان ایمن می کنند.


تربچه و ترکیبات ضدباکتریایی

تربچه ها خواص درمانی دارند چون به دلیل دارا بودن خواص آنتی باکتریالی با بروز عفونت ها و بیماری ها مقابله می کنند. این سبزی نقلی برای پوست نیز مفید هست و باعث آب رسانی آن می شود. تربچه ها با تشکیل قرمزی های روی پوست مقابله می کنند. شما حتی می توانید از یک یا تعداد برش تربچه به عنوان پانسمان زخم های سطحی نیز هستفاده کنید.


تربچه سیرکننده

تربچه باعث بهبود هضم غذا می شود. این سبزی سیرکننده هست چون سرشار از فیبر و مواد معدنی زیادی هست. اگر در دفع نیز مشکل دارید می توانید به تربچه اعتماد کنید. افرادی که رژیم لاغری دارند حتماً تربچه را در پلن ی غذایی شان بگنجانند. چون با کسب کاهشین میزان کالری کمک زیادی به هضم و گوارش چربی ها خواهد کـــرد.


تربچه تامین کننده ی آب

اگر از مشکل احتباس آب (ورم) رنج می برید تربچه میل کنید. ورم پاها و انگشت ها و بروز سلولیت ها ناشی از همین احتباس آب در بدن هست. برای مقابله با چنین مشکلاتی آب افزایشی بنوشید، نمک را کاهش دهید، تغذیه ی سالمی داشته باشید و تربچه میل کنید. حتماً تربچه را در سبزی خوردن هستفاده کـــرده و حتی از آن سالاد تهیه کنید.


برخی از خواص این گیاه عبارتند از:


• برگ و ریشه تربچه دارای مقدار فراوانی ویتامین C هست.


• مقدار ویتامین C موجود در برگ‌های این سبزی، نسبت به ریشه آن پنج برابر افزایش هست.


• ریشه کروی و قرمز این سبزی همچنین دارای مقادیر فراوانی پتاسیم، اسید فولیک و مس هست.


• تربچه خاصیت ضد سرطان دارد و مدت مدیدی هست که از این سبزی برای درمان اختلالات کبدی هستفاده می‌شود.


• از تربچه برای دفع سنگ‌های کلیوی هستفاده می‌شود و برای درمان نقرس و روماتیسم مفید هست.


• اگر برگ آن همراه با غذا خورده شود کمک نیکوی برای هضم غذا هست. آب برگ تربچه برای تقویت چشم مفید هست.


• خوردن تخم تربچه، ترشح شیرمادر را زیاد می‌کند.


• تخم تربچه اشتهاآور هست.

اشتراک در شبکه اجتماعی

گوگل پلاس فیسبوک تویتر لینکدین دیگ کلوب فیسنما