• تاریخ : ۲ام شهریور ۱۳۹۶
  • موضوع : مجله


گروه رویدادي : بارداری

تاريخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۶/۰۱ – ۰۰:۰۳

كد :۷۵۶۸۶

خواص آناناس در بارداری/ آیا خوردن آناناس باعث زایمان زودرس می شود؟

خوردن یک یا دو برش آناناس در هفته در دوران بارداری نه تنها مضر نیست بلکه دارای فوایدی بر سلامت جنین و مادر دارد. خوردن زیاد از اندازه آن ، مثلا ۷ تا ۱۰ برش در هفته باعث ایجاد مشکلاتی می شود. مفدار زیاد آن باعث افزایش مقدار بروملین در بدن میشود که می تواند منجر به سقط جنین شود …




دانشمندان با مطالعات بر روی مادران باردار دریافته اند که آناناس حاوی آنزیم بروملین می باانجام گرفت که باعث تضعیف گردن رحم و تحریک انقباضات رحمی در خانومان باردار خواهد انجام گرفت، در نتیجه همین آنزیم می-تواند به زایمان زودرس هم در مادران باردار منجر شود.


 ابتدا اجازه دهید نگاه تکمیلی به منافع مصرف آناناس در دوران بارداری داشته باشیم:


• همان طور که می دانید آناناس یک میوه گرراهی هست که به دلیل دارا بودن ویتامین C زیاد در دسته بهترین مواد غذایی مصرفی برای مادران باردار قرار گیرد.


• هنگامی که یک مادر حامله در نه ماه بارداری خود نیاز افزایشی به مواد مغذی برای رانجام گرفت جنین داخل رحم خود پیدا می کند، آناناس میوه ای هست که می تواند پاسخگوی این نیازها باانجام گرفت.


• همچنین به یاد داشته باشید که آناناس غنی از فیبر می باانجام گرفت که باعث سلامتی دستگاه گوارش در مادران باردار انجام گرفته و یبوست را در آن ها از بین خواهد برد (که هنوز هم یک مشکل اساسی در دوران بارداری هر مادری هست، که به هیچ وجه نمی توان از آن جلوگیری کـــرد.)


• همان طور که می دانید از قدیم الایام، آب آناناس یک روش طبیعی برای وادار نمودن رحم به انقباضات، مورد هستفاده قرار می گرفته و در سرعت بخشیدن به پیشرفت زایمان طبیعی کمک شایانی می کـــرده هست. اعتقاد بر این هست که آنزیم های بروملین موجود در آن مسئول نرم کـــردن دهانه رحم که از علائم نخستیه زایمان طبیعی می باانجام گرفت، می شود.


• با این حال، این نکات تنها در مورد آناناس تازه صدق می کند. در کمپوت آناناس، زیادی از آنزیم های بروملین در اثر تغییراتی که در روش تهیه آن روی می دهد، از بین خواهد رفت که آن را از لیست مواد غذایی مصرفی دوران بارداری حذف می کند.


• جدا از این که میوه آناناس در ایجاد انقباضات رحمی تاثیر زیادی دارد، اگر این میوه به مقادیر زیادی در دوران بارداری مصرف شود، سبب سوزش سر دل در مادر حامله خواهد انجام گرفت. همچنین، اگر آناناس با ویتامین C زیاد و دیگر آنزیم های گوارشی ترکیب شود در برخی از موارد هم باعث بروز اسهال در مادر می شود که می تواند نگرانی بزرگی در دوران بارداری ایجاد نماید.


• همچنین تحقیقات اخیر دانشمندان گزارش می دهد خانومان بارداری که در طول هفته های نخست دوران حاملگی خود، آناناس سبز و نارس مصرف می کنند، افزایش از سایر مادران در معرض خطر سقط جنین و تولد زودرس نوزاد قرار می گیرند.


• اگر شما به عنوان یک مادر باردار به دیابت دوران حاملگی مبتلا انجام گرفته اید، مصرف آناناس می تواند هم برای شما و هم فرخانومدتان مضر باانجام گرفت، چون این میوه شامل مقادیر زیادی قند طبیعی هست که می تواند سطح قند خون شما را بالا ببرد.


پس متداوم به یاد داشته باشید که “خوردن همه چیز در حد اعتدال، بهترین راه در خانومدگی روزمره هست.” احتمالا برای پشت سر گذاشتن دوران بارداری هم بدون به وجود آمدن هیچ گونه عوارضی، بهترین راهکار رعایت اعتدال در مصرف پایان مواد غذایی خواهد بود. پس نکته حیاتی در طول خانومدگی هر فرد مخصوصا برای دوران بارداری، رعایت اعتدال در مصرف مواد مغذی می باانجام گرفت.


اگر شما به عنوان یک مادر باردار در مورد مصرف آناناس در دوران بارداری (یا مواد غذایی دیگر) دچار تردید هستید، به دنبال نظر پزشک معالج خود باشید. چون مشاوره با یک متخصص، معتبرترین و قابل اعتمادترین راه برای شمهست، که می توانید دنبال کنید.

به خاطر داشته باشید بدن هر فرد، مخصوصا یک فرد حامله، تصویر العمل های متفاوتی را که در هر زمان نسبت به مصرف مواد غذایی خاصی نشان می دهد. مطمئن شوید که شما به عنوان یک مادر باردار، با رعایت حد اعتدال در مصرف همه میوه ها، می-توانید دوران بارداری خود را بدون بروز هیچ گونه عوارضی پشت سر بگذارید. 

منبع رویداد : mamanam

اشتراک در شبکه اجتماعی

گوگل پلاس فیسبوک تویتر لینکدین دیگ کلوب فیسنما