• تاریخ : ۱۸ام تیر ۱۳۹۶
  • موضوع : مجله


گروه رویدادي : دنیای خانومانه

تاريخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۴/۱۷ – ۲۰:۵۶

كد :۷۵۳۶۵

تاریخ انقضای سبزی خشک و ادویه جات/ تشخیص ادویه تاریخ گذشته!


فکر میکنید که سبزی خشک و ادویه عمر طولانی دارند به همین دلیل تاریخ انقضایی برای این دسته از مواد غذایی در نظر نمی گیرید. برخلاف باور زیادی نگهداری ادویه و سبزیجات خشک هم محدودیتی دارد.


چطور بفهمیم که سبزی خشک و ادویه ها خراب انجام گرفته اند

نگهداری سبزی خشک و ادویه ها را هم باید همانند مواد غذایی دیگر جدی بگیرید دلیل که خشک بودن انها دلیل بر مادام العمر بودنشان نیست .سبزیجات خشک و ادویه جات هم تاریخ انقضا دارند – برای حداکثر مزیتشان. از نظر فنی همچنان خوراکی به حساب می آیند، اما تایمی دیگر طعمی ندارند و یا قدرتشان در تغییر غذا کم انجام گرفته دلیلی ندارد که هستفاده شوند. با هستفاده از راهنمایی که در ادامه خدمتتان می دهیم می توانید کاری کنید کابینت ادویه جات خانه از تبدیل انجام گرفتن به موزه نجات پیدا کند، همچنین به شما می آموزیم که چگونه آنها را نگهداری کنید تا طعمشان تا مدت ها قوی بماند.



تاریخ انقضای سبزی خشک و ادویه

طول عمر سبزی خشک و ادویه جات


طول عمر ادویه جات و گیاهان خشک به نوع آماده سازی و نحوه نگهداری شان مربوط می شود. ادویه جات خرد انجام گرفته، ادویه جات تکمیل، و گیاهان خشک انجام گرفته هر کدام به نحوی عمرشان بالا می رود.
ادویه جات تکمیل

ادویه جات تکمیل مانند چوب میخک و دارچین، که به همان شکل تکمیل و طبیعی خود خشک انجام گرفته اند طول عمر افزایشی دارند. این ادویه جات تکمیل را قبل از اینکه بی خاصیت شوند می توانید ۴ تا ۵ سال نگهداری کنید. در این میان یک هستثنا وجود دارد و آن فلفل تکمیل هست، که حدود ۵ تا ۶ سال دوام می آورد.
ادویه جات خرد انجام گرفته

ادویه جاتی که نیکو خرد انجام گرفته اند و تبدیل به پودر انجام گرفته اند، مانند جوز هندی، دارچین، زیره سبز، و کاری، ۲ تا ۳ سال دوام می آورند.
گیاهان و سبزیجات خشک انجام گرفته

گیاهان و سبزیجات خرد انجام گرفته مانند ریحان، جعفری و پونه کوهی ۲ تا ۳ سال دوام دارند. اگر در همان شکل طبیعی خود خشک و نگهداری شوند، ممکن هست کمی افزایش عمر کنند، چیزی حدود ۳ تا ۴ سال.
دانه ها

زیادی از دانه ها مانند رازیانه حدود ۴ سال عمر می کنند. دانه خشخاش و کنجد در این میان هستثنا هستند و باید پس از ۲ سال به دور انداخته شوند.
عصاره ها

عصاره هایی مانند نعنا می توانند تا ۴ سال سالم بمانند. با این حال عصاره خالص وانیل، شامل این مورد نمی شود – این عصاره به علت محتوای بالای الکلش تا آخر سالم می ماند.

توصیه هایی برای نگهداری و ذخیره سازی سبزی خشک و ادویه

برای اینکه عمر ادویه جات را بالا ببریم، آنها را در جایی خشک و خنک نگهداری کنید مانند یک گنجه. ذخیره سازی ادویه جات در قفسه ای نزدیک به اجاق گاز ایده نیکوی نیست، چون گرما سرعت در هم شکستن ادویه جات و سبزیجات خشک انجام گرفته را بالا می برد.
پرهیز از رطوبت اضافی

خشک نگه داشتن ادویه جات و گیاهان خشک انجام گرفته عطر و طعمشان را برای مدت زمان طولانی تری قوی نگه می دارد. کاهش رطوبت خارج از بطری ها نیز به کاهش خطر خرابی کمک می کند. ادویه جات را هنگام اضافه کـــردن به غذا مستقیم روی آن نگیرید چون بخار غذا به ادویه رطوبت می دهد به جای این کار از یک قاشق خشک برای منتقل کـــردن ادویه به غذا کمک بگیرید.

فریزر نیز یکی دیگر از مکان های اشتباه برای نگهداری ادویه جات هست، هر بار که ظرف نگهدارنده ادویه از فریزر خارج می شود، چگالش ایجاد می شود که افزایش طعم ادویه را از بین می برد.
چطور متوجه شویم که ادویه ارزش هستفاده کـــردن را دارد؟

اگر خاطرتان نیست که دقیقا چه زمانی آن مرخانومجوش را خریده اید، مقداری از آن را کف دست خود بریزید و با انگشت بمالیدش سپس هستشمام کنید. تایمی ادویه را با انگشت مالیدید در واقع روغن های درون آن را فعال کـــردید، و باید بویی قوی بدهد. اگر ادویه بوی خاصی نداشت پس بهتر هست جایگزینش کنید.

اگر ادویه تان کم خاصیت انجام گرفته ولی باز هم می خواهید هستفاده اش کنید، دوبرابر آنچه در دستور پخت نقل کرد انجام گرفته بریزید.

اشتراک در شبکه اجتماعی

گوگل پلاس فیسبوک تویتر لینکدین دیگ کلوب فیسنما